Coach Gouda

CCA

CoachCounsellor Academie (CCA)

De CCA biedt coaching en counselling (bij)scholings workshops aan voor toekomstige, beginnende of (ver)gevorderde Coaches en Counselors en andere belangstellenden als maatschappelijk werkers, etc. 

De CoachCounsellor Academie (CCA) is opgericht door Register Senior coach/counsellor/supervisor/trainer Yes Vieyra.

De CCA is geboren uit de behoefte aan meer diepgang in het vak van coach/counsellor/hulpverlener/maatschappelijk werker.

Veel coachees lopen gedurende een coachingstraject tegen persoonlijke zaken aan die (tijdelijk) meer aandacht en diepgang vragen. Indien een Coach niet beschikt over een counselling achtergrond dan zal die deze coachee op zo'n moment door moeten sturen naar een daarvoor competente counsellor/psycholoog/psychotherapeut/etc., de CCA speelt hierop in door verdiepingsworkshops aan te bieden, wat een toegevoegde waarde geeft aan het werken met mensen.

Bij de CCA leren coaches/counsellors/studenten/deelnemers verschillende basis en verdiepings technieken, methoden en tools. Hiermee kunnen zij, waar nodig en gewenst, met hun coachees/clienten de diepte ingaan, zodat zij snel bij de kern van de vraag kunnen komen.

De CCA biedt vele losse workshops aan, voor ieder die zich (verder) in het vak wil verdiepen. 

HOE MEER JE LEERT, DES TE MEER JE ERACHTER KOMT HOE WEINIG JE NOG WEET

AGENDA WORKSHOPS EN CONTACTDAGEN

NIEUWSBRIEF