Coach Gouda

COACHING/ COUNSELLING VIA BEELD/ VIDEO BELLEN

Coaching/ counselling/ supervisie middels beeld/ videobellen 

Naast of in plaats van een face-to-face coaching/ counselling/ supervisie traject is het ook mogelijk om begeleiding te krijgen via beeldbellen. Dit kan een waardevolle vervanging of aanvulling zijn van een regulier face–to-face gesprek.

CoachCounsellor heeft een abonnement op een op AVG proof beeldbelsite. De kosten hiervan zijn voor CoachCounsellor, voor cliënten is dit kosteloos. Ook hoef je je als cliënt niet te registreren en niets te installeren/ downloaden oid. (wel is de internetbrowser Google Chrome noodzakelijk, zorg dat deze up to date is).

TIJDENS DE CORONACRISIS ZIJN FACE -TO FACE GESPREKKEN ALLEEN ONDER BEPAALDE VOORWAARDEN MOGELIJK, NEEM HIERVOOR CONTACT OP MET COACHCOUNSELLOR!

De voordelen van coaching/ counseling via beeldbellen zijn dat je, onafhankelijk van waar je woont/ werkt, in jouw eigen omgeving/ buitenland/ vakantieadres kunt blijven en tevens op deze manier reistijd en reiskosten bespaart.

Deze vorm kan ook gebruikt worden tussen twee face-to-face coaching/ counselling/ supervisie sessies in, bijvoorbeeld wanneer de coachee op vakantie is of op grote afstand woont.

DOE MEER VAN WAT WERKT

AGENDA WORKSHOPS EN CONTACTDAGEN

NIEUWSBRIEF