Coach Gouda

E-COACHING/ COUNSELLING/ SUPERVISIE

E-coaching/ counselling/ supervisie

Naast een 'normaal' coaching/ counseling/ supervisie traject is het bij CoachCounsellor het ook mogelijk om begeleiding te krijgen via e-mail. Dit kan soms een waardevolle aanvulling of vervanging zijn van een regulier face-to-face gesprek.

TIJDENS DE CORONACRISIS ZIJN FACE -TO FACE GESPREKKEN ALLEEN ONDER BEPAALDE VOORWAARDEN MOGELIJK, NEEM HIERVOOR CONTACT OP MET COACHCOUNSELLOR!

Bedenk wel, dat belangrijke non-verbale communicatie signalen verloren gaan bij e-sessies. Hierdoor kunnen sneller misverstanden ontstaan. Het helder kunnen verwoorden van gedachten en gevoelens kan dan van belang zijn. Ook vindt er geen directe interactie plaats, wat vertraging kan opleveren van het resultaat. Sessies via beeld/ video bellen zijn evt. ook mogelijk.

De voordelen van e-coaching of counselling kunnen zijn dat je kunt mailen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt en dat je er net zoveel tijd voor kunt nemen als je wilt. Ook kun je het antwoord lezen wanneer het jou uitkomt. En je bespaart reiskosten en reistijd.

Deze vorm wordt eventueel ook wel gebruikt tussen twee face-to-face coaching/ counselling/ supervisie sessies in, of aan het eind van een coaching/ counselling/ supervisie traject, zodat de coach de coachee zonodig enige tijd kan volgen.

FOCUS OP WAT JE WENST/ WILT

AGENDA WORKSHOPS EN CONTACTDAGEN

NIEUWSBRIEF