Coach Gouda

E-COACHING/ COUNSELLING/ SUPERVISIE

E-coaching/ counselling/ supervisie

Naast een 'normaal' coaching/ counseling/ supervisie traject is het bij CoachCounsellor het ook mogelijk om begeleiding te krijgen via e-mail. Dit kan soms een waardevolle aanvulling of vervanging zijn van een regulier face-to-face gesprek.

Een persoonlijke kennismaking is een voorwaarde voor het starten van een e-coachingstraject, evenals een tussentijds en een afsluitend face-to-face gesprek.

Bedenk wel, dat belangrijke non-verbale communicatie signalen verloren gaan bij e-sessies. Hierdoor kunnen sneller misverstanden ontstaan. Het helder kunnen verwoorden van gedachten en gevoelens kan dan van belang zijn. Ook vindt er geen directe interactie plaats, wat vertraging kan opleveren van het resultaat.

De voordelen kunnen zijn dat je kunt mailen op het moment dat je er behoefte aan hebt en dat je er net zoveel tijd voor kunt nemen als je wilt. Ook kun je het antwoord lezen wanneer het jou uitkomt. En je spaart reiskosten en reistijd uit.

Deze vorm wordt eventueel ook wel gebruikt tussen twee face-to-face coaching/ counselling/ supervisie sessies in, of aan het eind van een coaching/ counselling/ supervisie traject, zodat de coach de coachee zonodig enige tijd kan volgen.

FOCUS OP WAT JE WENST/ WILT

AGENDA WORKSHOPS EN CONTACTDAGEN

NIEUWSBRIEF