Coach Gouda

INHOUD OPLEIDING CCA

CCA voor (bij)scholings workshops voor toekomstige, beginnende en (ver)gevorderde Coaches, Counsellors en hulpverleners.

De ervaring is dat Coaches vaak, bij vragen van hun clienten, aanlopen tegen stukken die enige verdieping vragen (Counselling).

De CCA speelt hier goed op in, door in workshops tools aan te bieden waarmee coaches, counsellors en hulpverleners leren om snel naar de kern te kunnen gaan (o.a. de PEL techniek) en zij, waar nodig, verdieping kunnen geven in een gesprek, waardoor de cliënt inzichten krijgt. Dit is een verrijking van het vak coaching/counselling. Hiermee wordt voorkomen dat de (toekomstige) cliënten kunstjes leren i.p.v. een structurele verandering in hun gedrag.

Ook is gebleken dat Counsellors vaak de vaardigheden van het coachen missen om de coachee na de verdieping verder naar de gewenste toekomst kunnen coachen, zodat de inzichten worden geintegreerd in het nieuwe gedrag.

Ook hier speelt de CCA goed op in, door de verschillende workshops aan te bieden (o.a. kernkwadranten) met tools voor de counsellor zodat zij de coachee handvatten mee kunnen geven om het geleerde toe te passen. Dit is een verrijking van het vak Counsellor. Hiermee wordt voorkomen dat de client blijft steken in de verkregen inzichten, zonder daar iets mee te kunnen in de toekomst.

De CCA heeft een breed scala aan workshops zodat je je vak verdieping kunt geven en je meer kunt halen uit de coach/counsellor-coachee relatie waarbij je de client meer hebt te hebben.

De CCA biedt meerdere workshops aan welke voor (meer) verdieping in het vak.

Klik hier voor het inschrijfformulier 

Klik hier voor de Workshop/Modules van de CCA

Klik hier voor de 'ALGEMENE VOORWAARDEN' van de CoachCounsellor Academie.

Voor meer informatie, eventuele vragen en/of een kennismakingsgesprek kun je een e-mail sturen naar de CCAinfo AT ccacademie DOT nl  of telefonisch: 0182-510698 (Maandag t/m donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur).

LEREN IS GROEIEN

AGENDA WORKSHOPS EN CONTACTDAGEN

NIEUWSBRIEF