Coach Gouda

TARIEVEN CC

Tarieven 

  • Onderstaande bedragen zijn vermeld in euro’s per (intake) sessie van anderhalf uur, excl. btw. (zoals vermeld).
  • Onderstaande bedragen zijn incl.: Voorbereidingstijd, lezen van (intake- en voorbereidings-) formulieren, brochures en informatie.
  • Onderstaande bedragen zijn excl.: Het beantwoorden van mails, telefoon, rapportages, dossier op aanvraag, gesprekken of schriftelijke informatie-uitwisseling (indien gewenst en met schriftelijke toestemming van de cliënt) met evt. andere behandelaars, (bedrijfs)arts of werkgever en evt. reis en onkosten. De hieraan door CoachCounsellor bestede tijd, wordt apart gefactureerd.
  • CoachCounsellor hanteert coulance/ gereduceerde tarieven voor particulieren en ZZP. 
  • De coulance/ gereduceerde tarieven voor particulieren en ZZP gelden alleen indien coaching/ counselling/ supervisie niet vergoed wordt door derden zoals: Bedrijf (met personeel), werkgever, etc.
  • Vaste bedragen voor coaching-, counselling-, outplacement- trajecten, trainingen en workshops zijn niet te geven, omdat de mogelijkheden zeer uiteenlopend zijn. Hieronder staan enkele richtlijnen per activiteit.
  • CoachCounsellor biedt tevens individuele-, (burn-out-)begeleidings- en relatie- trajecten aan met kortingen. De tarieven van deze trajecten kun je tijdens het intakegesprek opvragen bij CoachCounsellor.
  • Voor eventuele vergoedingen; zie onderaan deze pagina onder 'Vergoeding'.
  • Betaling geschiedt altijd min. 7 dagen vooraf aan een (intake)sessie/ traject.

COACHING/ COUNSELLING/ SUPERVISIE VOOR BEDRIJVEN

Individuele (intake) coaching/ counselling/ supervisie, face-to-face/ beeldbellen/ telefonisch, per sessie van anderhalf uur excl. btw. 265

Met meerdere personen geldt een toeslag van 60 euro p.p., per sessie van anderhalf uur excl. btw.

Begeleiding van medewerkers, outplacement trajecten, supervisie of intervisie begeleiding.

 

 

Op maat

Betaling geschiedt min. 7 dagen vooraf aan een (intake)sessie/ traject, door overmaking van het betreffende bedrag.

 

COACHING/ COUNSELLING/ SUPERVISIE VOOR ZZP

Individuele (intake) coaching/ supervisie, face-to-face/ beeldbellen/ telefonisch, per sessie van anderhalf uur excl. btw. 190

(Intake) sessies met meerdere personen, geldt een toeslag van 40 euro p.p. per sessie van anderhalf uur, excl. btw.

Bovenstaande coulance/ gereduceerde tarieven gelden alléén indien de sessies niet vergoed worden door derden zoals: Bedrijf, etc.

Betaling geschiedt min. 7 dagen vooraf aan een (intake)sessie/ traject, door overmaking van het betreffende bedrag.

 

COUNSELLING VOOR PARTICULIEREN 

Individuele (intake) counselling, face-to-face/ beeldbellen/ telefonisch per sessie van anderhalf uur, vrijgesteld van btw.

Dit coulance/ gereduceerde tarief geldt alléén indien het niet vergoed wordt door derden zoals: Bedrijf, etc.

Betaling geschiedt min. 7 dagen vooraf aan een (intake)sessie/ traject, door overmaking van het betreffende bedrag.

190

COACHING VOOR PARTICULIEREN 

 

Individuele (intake) coaching, face-to-face/ beelbellen/ telefonisch per sessie van anderhalf uur, excl. btw.

(Intake) sessies met meerdere personen, geldt een toeslag van 40 euro p.p. per sessie van anderhalf uur, excl. btw.

Dit coulance/ gereduceerde tarief geldt alléén indien het niet vergoed wordt door derden zoals: Bedrijf, etc.

Betaling geschiedt min. 7 dagen vooraf aan een (intake)sessie/ traject, door overmaking van het betreffende bedrag.

190

CRISISOPVANG

Voor afspraken in het geval van nood 's avonds, in het weekend of op feestdagen, geldt een toeslag van 80 euro per uur.

 

ANNULERING

Tot 48 uur voor de afspraak (excl. weekend), kan je een sessie kosteloos afzeggen of verzetten. Bij afzegging binnen 48 uur worden de volledige kosten van de betreffende afspraak in rekening gebracht, ongeacht de reden van afzegging. Voor annulering van trainingen en workshops, zie de Algemene Voorwaarden van CoachCounsellor, voorzover dit niet schriftelijk anders is overeengekomen.

VERGOEDING

CoachCounsellor Yes Vieyra is Register®Counsellor/ Coach/ Supervisor/ Trainer en Registertherapeut BCZ®: AGB code: 90031957. Praktijk code: 90010884. Prestatiecode: 24504/ 24506. Omdat CoachCounsellor aan alle eisen voldoet wordt Counselling door verschillende verzekeringsmaatschappijen, afhankelijk van het pakket (gedeeltelijk) vergoed. Klik hier voor de lijst van verzekeraars die eventueel, afhankelijk van hoe je verzekerd bent, counselling (gedeeltelijk) vergoeden. Counselling valt bij een aantal verzekeringsmaatschappijen onder 'Psychosociale hulpverlening', 'Natuurgeneeskundigen', 'Genezers overigen' of 'Alternatieve therapie'. Je kunt je polis hiervoor raadplegen of contact opnemen met de verzekeraar. Prestatiecodes: 24506/ 24504. 

Relatie coaching/ counselling voor particulieren wordt meestal niet vergoed door de verzekering, evenals coaching/ counselling voor meerdere personen. Coaching, outplacement trajecten en sessies met meerdere personen worden in veel gevallen vergoed door de werkgever/ het bedrijf/ organisatie. Informeer dit bij je bedrijf/ organisatie. Coaching kosten zijn inclusief btw., als 'scholingskosten' aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject, gericht op het beter functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

E-coaching en telefonische sessies Alleen volgens afspraak en na vooruit betaling. De responstijd via e-mail is binnen 48 uur. Voor de face-to-face sessies vooraf, halverwege en aan het eind (zie onder Werkwijze: E-coaching en telefonisch) geldt het betreffende uurtarief, zie hierboven. De eventuele belkosten zijn voor rekening van de coachee(s).

De Algemene Voorwaarden van CoachCounsellor zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Klik hier voor de 'Algemene Voorwaarden van CoachCounsellor'.

CoachCounsellor is Register® lid van de volgende beroepsverenigingen: ABvC en Registertherapeut BCZ® en derhalve gehouden aan betreffende ethische codes en het tuchtrecht en klachtenregeling.

INVESTEER IN JEZELF EN DE TOEKOMST

AGENDA WORKSHOPS EN CONTACTDAGEN

NIEUWSBRIEF