Coach Gouda

VOICE DIALOGUE EN DRAMA

Tweedaagse workshop 'Creatief werken met Voice Dialogue en Drama'

In deze creatieve, inzichtgevende en interactieve tweedaagse bijscholings workshop, leren Coaches, Counsellors, trainers, hulpverleners, studenten, werkgevers, leidinggevenden en loopbaanbegeleiders op een andere, leuke en inzichtgevende manier te werken met hun clienten.

We gaan aan de slag met de bewuste en onbewuste Ikken waar een ieder dagelijks mee te maken heeft van zichzelf en anderen. We doen veel praktische oefeningen zodat je het direct na deze workshop in de praktijk kan brengen. Verder maken we gebruik van verschillende dramatechnieken om de client meer inzicht te laten ervaren.

Deze workshop is vooral 'Learning by doing'

Klik hier voor meer informatie over Voice Dialogue

Trainer: Yes Vieyra
Locatie: Trainingsruimte van de CoachCounsellor Academie te Gouda. De routebeschrijving wordt je een week voor aanvang van de workshop per e-mail toegestuurd.
Data: Zie AGENDA.
Tijd: Binnenkomst om 9.45 uur, aanvang 10.00 uur afsluiting rond 16.00 uur.
Kosten:
Particulieren en ZZP’ers (Zelfstandigen Zonder Personeel): € 450,00 pp.
Bedrijven met personeel: € 700,00 pp.

Incl. koffie/thee. Deelnemers ontvangen na afloop van de training een certificaat van deelname en de syllabus ‘Creatief werken met Voice Dialogue en Voice Drama' en excl. btw.

Coach, Counsellor, Supervisor,Trainer en Opleider Yes Vieyra is Register®Lid bij: ABvC (116002), Register therapeut BCZ® Licentiecode: 301285R, geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Klik hier voor het inschrijfformulier.

AGENDA WORKSHOPS EN CONTACTDAGEN

NIEUWSBRIEF