Coach Gouda

TEKENWORKSHOPS

TEKENWORKSHOPS: TRANCE, FAMILIE  EN TOEKOMST TEKENEN

Tekenen kan als hulpmiddel gebruikt worden tijdens coaching en counselling gesprekken.

Cliënten worstelen vaak met onderbewuste overtuigingen en patronen. Door middel van tekeningen kunnen deze zichtbaar worden gemaakt.

Door de cliënt zijn/haar probleem/vraag te laten tekenen ontstaat er vrij snel contact met zijn/haar onderbewuste, je werkt hiermee op een diepere laag dan waar je normaliter door middel van gesprekstechnieken komt.

Ook als je niet als coach/counsellor werkzaam bent zijn het zeer inzichtgevende (en vooral ook leuke) workshops om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Het maakt niet uit of iemand kan tekenen of er van houdt of niet, het gaat om het proces wat ontstaat.

‘Trance tekenen’:

Je werkt in tweetallen als cliënt en coach/counsellor, 'learning by doing'. Op deze dag leer je om middels een speciale teken methodiek met de cliënt op een dieper bewustwordings niveau te komen. Deze workshop geeft zeer veel inzicht in onderliggende hardnekkige patronen.

'Familie tekenen':

In deze workshop maak je kennis met een mooie inzichtgevende teken techniek. We doen een oefening waarbij je de cliënt zijn familie van herkomst, zijn huidige familie situatie en zijn (toekomstige) werk laat tekenen. Dit is een zeer bruikbare methode zowel voor coaches als counsellors. Er ontstaat veel inzicht door zonder oordeel naar deze tekeningen te kijken en ze letterlijk en figuurlijk tegen het licht in te houden!

'Toekomst tekenen':

Met deze teken techniek laat je de cliënt de gewenste toekomst/doelen en de huidige situatie tekenen. Het is de bedoeling dat je als coach in staat bent de cliënt te stimuleren om te gaan doen wat hij werkelijk wil en inzicht te krijgen in wat hem/haar tegenhoudt. Dit is een van de vormen waarop je tekenen op een verhelderende en leuke manier in kunt zetten tijdens het coachen of counsellen.

Trainer: Yes Vieyra.
Locatie: Trainingsruimte van 'CoachCounsellor' te Gouda.
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 12.
Data: Zie AGENDA.
Tijden: 10.00 – 16.00 uur.
Kosten:

  • Particulieren en ZZP'ers: € 225,00 p.p. per dag/per workshop (Zelfstandigen Zonder Personeel).
  • Bedrijven met personeel: € 350,00 p.p. per dag/per workshop.

Deze bedragen zijn incl. koffie/thee, een hand-out en certificaat van deelname en excl. btw.

Coachcounsellor Yes Vieyra is Register®Lid: ABvC (116002), Register therapeut BCZ® Licentiecode: 301285R, geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) .

Klik hier voor het inschrijfformulier.

HOE MEER JE WEET, DES TE MEER JE WILT WETEN

AGENDA WORKSHOPS EN CONTACTDAGEN

NIEUWSBRIEF