ZUIVERE COMMUNICATIE

Uit onderzoek blijkt dat 75% van alle mondelinge communicatie niet opgemerkt wordt, verkeerd begrepen, of dat men de informatie meteen weer vergeten is. Dit leidt tot miscommunicatie en veroorzaakt stress, ergernis, onzekerheid en energieverlies.

In gesprekken wordt vaak langs elkaar heen gepraat zonder dat men zich dat realiseert. Jij of je gesprekspartner krijgt niet de informatie die jij/ de ander nodig hebt/ heeft. Er wordt vaak voor de ander al ingevuld en gedacht en/ of gevoeld, de ander krijgt niet de kans om zelf aan te geven wat die bedoelt. Dit gebeurt doordat de zender van de boodschap vaak als vanzelfsprekend aanneemt dat deze boodschap, precies zoals deze is bedoeld binnenkomt bij de ontvanger. Dit is echter vaak niet het geval. Alle informatie wordt namelijk gefilterd.

Bij zuivere communicatie vertellen we zowel verbaal als non-verbaal precies, helder, eerlijk en duidelijk wat we ervaren, bedoelen, willen, voelen en waar wij behoefte aan hebben. Bij zuivere communicatie zijn we nieuwsgierig en luisteren en reageren we met empathie en respect voor onszelf en de ander en hebben we oprechte belangstelling voor de ander. Bij zuivere communicatie zijn we congruent dat wil zeggen dat we wat we zeggen ook uitstralen, doen en voelen.

In deze workshop leer je zuiver en daardoor effectiever te communiceren. Het is een interactieve, intensieve, leuke, inzichtgevende en inspirerende workshop.
Je zult merken dat je, door zuiver te communiceren, een prettiger en beter contact met je omgeving kunt krijgen.

Locatie: Deze workshop wordt gehouden in de trainingsruimte van 'CoachCounsellor' te Gouda, of in overleg elders.
Aantal deelnemers: Minimum is 6 het maximum aantal deelnemers is 16.
Trainer: Yes Vieyra.
Data: Zie AGENDA.
Tijden: 10.00 – 16.00 uur.
Kosten:

  • Particulieren en ZZP'ers (Zelfstandigen zonder Personeel): € 290.00 p.p.
  • Bedrijven met personeel: € 390.00 p.p.

Deze bedragen zijn incl. koffie/ thee, een hand-out en certificaat van deelname en excl. btw.

Coachcounsellor Yes Vieyra is Register®Lid bij: ABvC (116002), Register therapeut BCZ® Licentiecode: 301285R en geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Klik hier voor het inschrijfformulier.

VOORKOM MISCOMMUNICATIE