Coachcounsellor » Nieuwsbrief » Nov'11 Trots

 

CoachCounsellor.nl

Nieuwsbrief CoachCounsellor

Ik begeleid regelmatig cliënten bij nare gebeurtenissen/situaties welke op hun pad komen, ik kijk dan met ze mee wat dit hen wel/niet komt brengen. In mijn overtuiging is alles wat op ons pad komt bedoeld om van te leren, ook al lijkt dat helemaal niet zo. Vaak wordt ons dit pas veel later duidelijk en soms ook helemaal niet.

Zolang wij er niet de goede boodschap uit (kunnen) halen en er niet van leren, zullen dit soort gebeurtenissen/situaties op allerlei verschillende (vervelende) manieren op ons levenspad blijven komen.

Het kan dan ook handig en zinvol zijn om bij of na iedere nare gebeurtenis/situatie even stil te staan en er op zo’n manier naar te kijken dat we ervan kunnen leren en er de goede boodschap uit kunnen halen, zodat we ons verder kunnen ontwikkelen.

Ook op mijn pad zijn de afgelopen tijd een aantal vervelende zaken bij elkaar gekomen die mij flink wakker hebben geschud. Ik heb gekeken naar welke mooie boodschap hier voor mij achter zat, dat was niet gemakkelijk, deed pijn en vroeg om veel zelfreflectie en acceptatie. Tot mijn grote verbazing lukte mij dit deze keer goed en kon ik de narigheid vrij snel achter mij laten en het mooie cadeau wat eronder lag zien en mij daarop focussen.

Ik kan nu met veel blijheid en trots zeggen dat ik de ‘CoachCounsellor Academie’ CCA heb opgericht. Er was blijkbaar iets drastisch nodig om te gaan doen wat ik diep in mijn hart al heel lang wilde; een opleiding voor coaching en counselling neerzetten die voldoet aan de kwaliteiten die ik als belangrijk ervaar en voorsta. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en op te leiden naar wie zij werkelijk zijn en wat zij het liefste doen, ze hun kracht te laten (hert)ontdekken en daarin te stralen.

Uit de diepste ellende groeien vaak de mooiste dingen wanneer we bereid zijn om te kijken naar wat deze ellende ons te zeggen heeft.

Door mijn jarenlange ervaring als Coach, Counsellor, opleider en trainer voor Coaches en Counsellors, de feedback van mijn clienten, studenten en deelnemers van workshops, heb ik een kwalitatief mooi en goed programma op kunnen zetten voor de Opleiding tot Coach/Counsellor Level 1 en 2, waar ik heel trots op ben.

DeCoachCounsellor Academie’  (CCA) verzorgt de Opleiding tot CC Level 1 en 2 en veel verschillende verdiepingsworkshops voor beginnende en (ver)gevorderde Coaches en Counsellors.

De CCA is een kleinschalig instituut wat zich richt op de ontwikkeling van beginnende en (ver) gevorderde Coaches en Counsellors, met veel oog en aandacht voor de individuele studenten/deelnemers. De Opleiding tot CC bestaat uit Level 1 en 2. Ieder Level kan in 7 maanden worden afgesloten met een diploma.

En natuurlijk blijf ik, naast bovenstaande activiteiten, met veel voldoening mijn cliënten/klanten/bedrijven in mijn praktijk ‘Coachcounsellor’ begeleiden.

Mocht je nieuwsgierigheid zijn gewekt neem dan een kijkje op www.coachcounselloracademie.nl / www.coachcounsellor.nl  en wie weet zien wij elkaar in één van de opleidingen tot CC Level 1 en/of 2, workshops of in mijn praktijk ‘Coachcounsellor’.

Zie tegenslag als persoonlijke groei en haal er de mooie dingen uit waar jij je op kunt focussen.

AGENDA

Hartelijke groet,
CoachCounsellor
Yes Vieyra-Schaap
Register® Coach, Counsellor, Supervisor, Opleider en Trainer
Directeur / Eigenaar van CoachCounsellor(Academie)(CCA)

Crabethstraat 12
2801 AN, Gouda
T: 0182-510698
M: 06 248 06 856
E: yes@coachcounsellor.nl / info@ccacademie.nl
W: www.coachcounsellor.nl / www.ccacademie.nl
Register® Lid: ABvC (116002)
Geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
Register therapeut BCZ® licentiecode: 301285R
AGB code: 90031957
Praktijk code: 90(0)10884
KvK nr: 24384010

Het is toegestaan om deze nieuwsbrief door te sturen.
Het is niet toegestaan om deze nieuwsbrief te kopiëren of anderszins te gebruiken.